In 1991 wordt onder de koepel van NV Groep Pauwels, de onderneming B&R Bouw en Renovatie opgestart.

Het wordt een totaalonderneming van ruwbouwconstructie tot compleet afgewerkte woningen en gebouwen. Vakmanschap en familiale waarden combineren om elke dag opnieuw tot een tevreden eindklant te komen. Dit is steeds weer de drive en het motto van de Bouw & Renovatie. Dankzij de brede waaier aan productie en diensten die onze diverse partnerondernemingen u kunnen aanbieden, zijn we telkens weer opnieuw uw aanspreekpunt voor al uw bouw- en renovatieprojecten.

TOTAALRENOVATIE VAN A tot Z .

Als familiale KMO luisteren & denken wij mee en doen we wat we beloven. Het stappenplan, de timing, de oplijsting van mogelijke bottlenecks: dit wordt allemaal samen besproken. Uiteraard ontvang je van ons een gedetailleerd uitgewerkte offerte waarin de opdracht wordt beschreven. Bovendien heb je misschien wel recht op een renovatiepremie?
Ontzorgen staat in onze aanpak centraal. Voor de klant één aanspreekpunt en ook op vlak van nazorg, zowel technisch als administratief, nemen wij onze verantwoordelijkheid. Dat is ónze visie op totaalrenovatie, een visie die we graag met jou delen!

Neem direct contact op met ons via het contactformulier voor vrijblijvend advies over onze dienstverlening. 
Bekijk ook zeker onze recente realisaties.
MEER OVER GROEP PAUWELS

OPGELEIDE WERKNEMERS

Bouw en Renovatie investeert in de opleiding van haar medewerkers. We doen hiervoor een beroep op de steun van de Vlaamse overheid en het Europees Sociaal Fonds.

Meer weten over onze dochterbedrijven?

playpause